Forum ogólnotematyczne! Ka¿dy znajdzie tutaj co¶ dla siebie!
Chcia³abym mieæ komputer z tego wzglêdu, ¿e mo¿e byæ o wiele lepszy od laptopa. Jednak wygodniej jest mieæ laptopa, bo mo¿na go spakowaæ do torby itp. Niestety laptopy s± gorsze pod tym wzglêdem, ¿e mog± byæ trochê gorsze pod wzglêdem czê¶ci i szybciej siê przegrzewaj± ni¿ komputery.
Racja! Ale dla takiego zwyk³ego u¿ytkownika jak ja któremu wystarczy zwyk³y "sprzêt" do internetu i ma³o wymagaj±cych gier laptop jest wygodniejszy...
Oczywi¶cie, ¿e tak Jednak ja mia³am ostatnio pomys³, ¿eby prowadziæ "Let's play..." na youtube, dlatego tak bardzo chcia³am lepszy sprzêt, no i siê doczeka³am. Ale mimo wszystko chyba wolê laptopy, bo g³o¶niki i tak mam pod³±czone, wiêc z muzyk± raczej nie ma problemu.
Nie trzyma siê laptopa na kolanach! Jestem przewra¿liwiona na tym punkcie, bo w ten sposób popus³y siê dwa moje laptopy xd Znaczy po czê¶ci popsu³y ;D Dlatego odrazam czego¶ takiego ^^
Zale¿y czy to wyj¶cie od wiatracza ma miejsce. Ja mia³am te¿ tak± ch³odz±c±, ale pó¼niej to tylko kurz wpompowywa³± do ¶rodka.
Ja mam 2 komputery i laptopa i twierdzê, ¿e laptop jest dobry do siedzenia w internecie itp. Ale do grania w gry komputerowe lepszy jest komputer.xD
No i jeszcze jest kwestia tego z czym komu wygodniej.
Rozgl±daj±cy sie
ja buduje komputery ci jest ciekawszym zajêciem