Forum ogólnotematyczne! Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie!
Chciałabym mieć komputer z tego względu, że może być o wiele lepszy od laptopa. Jednak wygodniej jest mieć laptopa, bo można go spakować do torby itp. Niestety laptopy są gorsze pod tym względem, że mogą być trochę gorsze pod względem części i szybciej się przegrzewają niż komputery.
Racja! Ale dla takiego zwykłego użytkownika jak ja któremu wystarczy zwykły "sprzęt" do internetu i mało wymagających gier laptop jest wygodniejszy...
Oczywiście, że tak Jednak ja miałam ostatnio pomysł, żeby prowadzić "Let's play..." na youtube, dlatego tak bardzo chciałam lepszy sprzęt, no i się doczekałam. Ale mimo wszystko chyba wolę laptopy, bo głośniki i tak mam podłączone, więc z muzyką raczej nie ma problemu.
Nie trzyma się laptopa na kolanach! Jestem przewrażliwiona na tym punkcie, bo w ten sposób popusły się dwa moje laptopy xd Znaczy po części popsuły ;D Dlatego odrazam czegoś takiego ^^
Ja mam 2 komputery i laptopa i twierdzę, że laptop jest dobry do siedzenia w internecie itp. Ale do grania w gry komputerowe lepszy jest komputer.xD
No i jeszcze jest kwestia tego z czym komu wygodniej.
Rozglądający sie
ja buduje komputery ci jest ciekawszym zajęciem